Οι Θεσσαλονικείς hard rockers Leftover Bullets επιστρέφουν με ολοκαίνουριο video clip!

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιτυχίας του παρθενικού τους album
"Virtue & Vice"
που κυκλοφόρησε το 2016
και τάραξε τα νερά της εγχώριας (και όχι μόνο) rock σκηνής, οι Leftover Bullets οπτικοποίησαν το δεύτερο σε σειρά τραγούδι του δίσκου τους,
"Feeding the flame"!

Ακολουθώντας την επιτυχημένη "συνταγή" ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας και rock 'n' roll attitude, που έχει χαρίσει πολλές χιλιάδες views στα προηγούμενα clip τους, ερμηνεύουν το τραγούδι τους με φόντο ένα σκοτεινό, ερημικό τοπίο, συνοδευόμενοι από την εκρηκτική παρουσία της ηθοποιού Βάιας Καθιώτου.

Το εντυπωσιακό video clip σκηνοθετήθηκε από τον Nika Lominatze σε συνεργασία με την Picson Productions, και τη φωτογραφία επιμελήθηκε ο Γιώργος Λίτσας. Το mastering έγινε από τον Βασίλη Προκοπίου.

Το "Feeding the flame" είναι ένα καταιγιστικό hard rock τραγούδι σε στίχους του Γιώργου Καραθανάση και μουσική των Γιώργου Καραθανάση και Γιάννη Βογιατζή, που σκιαγραφεί γλαφυρά τον τρόπο που ο εθισμός στις ουσίες στοιχειώνει και καταπίνει την ανθρώπινη ψυχή.

Οι Leftover Bullets στην μέχρι τώρα πορεία τους μετράνε αρκετές ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές ή φεστιβάλ, κυρίως στη Θεσσαλονίκη, με έντονη ανταπόκριση από το κοινό τους.

Εκτός από τη θέση του μπασίστα που κλείδωσε πριν επτά μήνες, τα υπόλοιπα μέλη είναι από την αρχή  μαζί, με εξαίρεση τον ντράμερ που αντικατέστησε τον αρχικό στην πολύ πρώιμη εποχή του γκρούπ.

Σήμερα αποτελείται από τους  Γιώργο Καραθανάση (lead guitar), Γιάννη “Vog” Βογιατζή (lead vocals), Γιάννη “Johnny T” Τέντσο (rhythm guitar), Γιώργο Δημητριάδη (drums) και Δημήτρη Αργυρόπουλο (bass).

Το παρθενικό τους album "Virtue and Vice" που κυκλοφόρησε το 2016, περιλαμβάνει δέκα τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων των τριών singles ("80's Child", "When I'm on the Round" και "Might be Miles Away") καθώς και τη δική τους εκδοχή του θρυλικού "Out of Control" των Rolling Stones!

Το album αυτό δέχτηκε πολύ θερμή υποδοχή από το hard rock κοινό της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, αποκόμισε θετικότατες κριτικές σε περιοδικά, blogs και sites του χώρου, αλλά και στάθηκε η αφορμή για μια σειρά επιτυχημένων live εμφανίσεων της μπάντας σε όλη την Ελλάδα!

Εμπνευσμένοι από τη μουσική αλλά και τη στάση της hard 'n heavy δεκαετίας '85 - '95 οι Leftover Bullets  χαϊδεύουν τις vintage επιρροές τους ρίχνοντας, με τη συνοδεία σύγχρονης και άρτιας παραγωγής, τις εναπομείνασες σφαίρες τους στο ψαχνό της δεκαετίας που διανύουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Προτείνουμε

Διαβάστε το βιβλίο "Αναζητώντας Κροκανθρώπους" του Νικόλα Ασιμου σε μορφή pdf

κλικ στην εικόνα ΠΡΟΛΟΓΙΣΜΑ " Ευτούτο το βιβλίο - κι ας φα...