Μας άρεσαν και σας προτείνουμε-Οι The Randen στο ντεμπούτο album τους"Strange Times".

Οι The Randen είναι ένα group που συνδέει το κλασσικό και το εναλλακτικό rock, κάνοντας χρήση όλων εκείνων των ξεχασμένων ήχων, μέσα από μια καινούρια προοπτική. Ο στόχος τους είναι να παίζουν δυναμικά sets, που αποτελούνται απο αυθεντική μουσική.

Συνυπάρχουν απο το Μάιο του 2014, παίζοντας σε μια πληθώρα Αθηναικών μουσικών σκηνών (
Six Dogs, Tora K44, Tiki bar, Φουάρ, Ghost House, Dunkel, Boiler, White noise music place, Floral, An Club, An Groundfloor) καθώς και σε φεστιβάλ (European music day, Surf art festival vol.2) κερδίζοντας έτσι το όνομα ενός αυθεντικού Rock trio. Το ντεμπούτο album τους ονομάζεται "Strange Times".

Θα μπορούσε κάποιος να πεί ότι το ηχητικό τοπίο των
The Randen, ξεκινάει απο το κλασσικό Rock των Neil Young & Crazy Horse καθώς και των The Who, προσθέτοντας στοιχεία απο το Blues Rock των Peter Green's Fleetwood Mac και καταλήγει σε ήχους και δυναμικές απο την Alternative Rock σκηνή της δεκαετίας του 90, με group όπως οι Screaming Trees και οι Stone Temple Pilots.

Αυτό όμως που κάνει τους
The Randen ξεχωριστούς είναι ότι όλες αυτές οι επιρροές συνδυάζονται και φιλτράρονται μέσα από το προσωπικό songwriting και την μοναδικότητα του ήχου τους.
  
Περισσότερα για το group στα πιο κάτω links

www.facebook.com/theranden

https://www.youtube.com/channe l/UCuL8snHSZf06N6nR7mu78zg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Προτείνουμε

Διαβάστε το βιβλίο "Αναζητώντας Κροκανθρώπους" του Νικόλα Ασιμου σε μορφή pdf

κλικ στην εικόνα ΠΡΟΛΟΓΙΣΜΑ " Ευτούτο το βιβλίο - κι ας φα...